شکرگذاری شکرگذاری اگر یک رژیم کتوژنیک بحث برانگیز دارید کنایه آمیز است.
این به این دلیل است که اگر شما کتو هستید ، باید بدن خود را در حالت کتوز نگه دارید ، فرآیندی که بدن شما به جای کربوهیدرات ، چربی می سوزاند. اگرچه به نظر غیر اصولی است ، اما با خوردن چربی بیشتر و کربوهیدرات و پروتئین کمتر به کتوز کمک می کنید. و از آنجا که این روند ممکن است حدود سه روز طول بکشد ، معرفی و نگهداری کتوز مشکل است.
اگر فراتر از بوقلمون شکرگذاری نگاه کنید ، تعطیلات (مانند همه تعطیلات خوب آمریکایی) با کربوهیدرات جشن گرفته می شود. سیب زمینی له شده ، سیب زمینی شیرین ، شیرینی های شیرینی ، ماکارونی و پنیر سبز ، قیمه ، نان ذرت ، سس قره قاط ، سس ، آبگوشت لوبیای سبز ، شیرینی ذرت ، برنج – همه اینها کربوهیدرات هستند.
و حتی یک دسر هم نیست. پای کدو تنبل ، پای سیب ، رول کدو تنبل ، پای گردو ، کفشدوزک ، پودینگ نان ، کیک پنیر و انواع کلوچه ها – اینها همچنین کربوهیدرات هستند.
بنابراین وقتی نوبت به ماندن در کتوز شکرگذاری می رسد ، سه گزینه پیش رو دارید.
- کتوز را فراموش کنید. شکرگذاری است
- محاسبه کنید که برای حفظ کتوز چه مقدار گوشت بوقلمون و چربی بوقلمون می خواهید بخورید و سپس مقیاس خود را شکسته و آن مقادیر را تقسیم کنید و امیدوار باشید (دعا کنید؟) که بتوانید در مقابل وسوسه مقاومت کنید.
- سعی کنید مواد لازم را بخرید و برای تهیه یک دسر مناسب برای کتو وقت بگذارید.
اگر آخرین گزینه “بیشتر” به نظر می رسد ، لطفاً این 7 دسر مورد تأیید کتو را در نظر بگیرید.
تبلیغات – ادامه مطلب را در زیر بخوانید
این محتوا توسط شخص ثالث ایجاد و نگهداری می شود و در این صفحه برای کمک به کاربران در ارائه آدرس های ایمیل خود وارد می شود. شاید بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد این و محتوای مشابه را در piano.io بیابید
تبلیغات – ادامه مطلب را در زیر بخوانید
منبع: dojedareh-news.ir
آخرین دیدگاهها