چگونه مرغ را به سرعت ذوب کنیم


نقره خوب، به نظر می رسد یخ زدایی مرغ را فراموش کرده اید.

و گرسنه اید

برای مرغ

این بدان معناست که مغز شما به احتمال زیاد به حالت “رژیم یا پرواز” در می آید ، جایی که شما با سوراخ کردن یک سینه مرغ منجمد ، قرار دادن آن در یک چوب خردکن و تهیه مرغ برای شام کاری DRASTIC انجام می دهید (این کار را نکنید). ) یا خیابان را به نزدیکترین درایو فست فود برسانید تا مرغی بی مزه بخورید یا در سرخ کن عمیق فرو کنید تا بی مزه بودن آن پنهان شود.

Psssst. اگر می خواهید نکات هوشمندانه تری در مورد چگونگی جذابیت بیشتر زندگی خود داشته باشید ، اینجا را کلیک کنید.

سلامت مردان

در برابر “حالت ارسال یا پرواز” مقاومت کنید. هنوز وقت برای لذت بردن از یک شام مرغ معطر که منجمد و پخته نشده باشد تا حدی باقی مانده است (165 درجه فارنهایت به طور خاص) که تمام باکتری هایی را که می توانند باعث هضم دستگاه گوارش شما در اثر بیماری های غذایی شوند از بین ببرید.

یخ زدایی مرغ به روش صحیح نه دشوار است و هم زمانبر نیست ، اما لازم است توجه داشته باشید. بنابراین نکاتی که در ادامه می آید با این ایده به شما ارائه می شوند که TikTokking یا Fortniting ، Netflixing یا Fleeting نخواهید بود یا فقط به حفره تلفن هوشمند خود خیره خواهید شد. یا حداقل اگر می خواهید این کارها را انجام دهید در حالی که مرغ خود را به روش صحیح یخ زدایی می کنید ، می خواهید یک تایمر تنظیم کنید.

اوه ، و شما به یک سینک ظرفشویی احتیاج خواهید داشت. تایمر ، غرق شدن و توجه شما. اگر این چیزها را دارید ، پس همه چیزهایی که برای ذوب سریع مرغ به روش صحیح نیاز دارید را دارید.

این محتوا از {embed-name} وارد شده است. شاید بتوانید همین محتوا را در قالب دیگری پیدا کنید یا اطلاعات بیشتری در وب سایت آنها پیدا کنید.

دلایل زیادی که شما نیاز به یخ زدایی مرغ دارید.

شاید شما می گویید ، “هی ، من سخت هستم! شکمم آهن است! من تمام مدت سوشی می خورم و هیچ اتفاق بدی برای من نیفتاده است! و من در یک کشور رایگان زندگی می کنم ، پس تو کی هستی که این را به من بگویی؟ آیا محصولات مرغ خام می خورم؟!

سینه مرغ کبابی و بو داده با ادویه در تابه

EasyBuy4u

خوب ، رفیق ، در اینجا چگونگی خوردن مرغ خام می تواند حتی قوی ترین مردان را نیز به زانو در آورد.

  • کمپیلوباکتر: براساس مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ها ، عفونت با این باکتری می تواند منجر به “اسهال (غالباً خونی) ، تب و گرفتگی معده شود. تهوع و استفراغ می تواند همراه با اسهال باشد.” و این شروع کننده است: “این علائم معمولاً … حدود یک هفته طول می کشد.” یک هفته بزرگ
  • سالمونلا: اساساً همان کمپلوباکتر ، علامت دار است. اسهال زیاد زیاد.
  • Clostridium perfringens: نوعی قارچ است! اما در حقیقت فقط اسهال بیشتری به همراه دارد.

    بنابراین ، یک قمارباز. احتمال 3: 1 در برابر شما از نظر شرور کوچک است که می تواند شما را در توالت قرار دهد و به مدت یک هفته بدون کمیسیون است.

    می توانید تاس بچرخانید ، یا این توصیه را دنبال کنید.

    روشهای (بسیار) غلط برای هرگز یخ زدایی مرغ.

    وقتی اقدامات احتیاطی آنها در مورد ذوب شدن مرغ را بخوانید ، ممکن است فکر کنید که وزارت کشاورزی ایالات متحده شوخ طبعی دارد. اما با تمام جدیت وجود دارد:

    همچنین هرگز مواد غذایی را در گاراژ ، زیرزمین ، ماشین ، ماشین ظرفشویی یا کیسه زباله پلاستیکی یخ نزنید. در پیشخوان آشپزخانه ، بیرون یا ایوان. این روش ها می توانند غذای شما را برای خوردن ناامن کنند.

    مرد ، تابه ، برنامه: کتاب آشپزی

    amazon.com

    چرا؟ خوب ، طبق USDA ، این شرایط تحت تغییر دما قرار می گیرند. هر بار که مرغ منجمد در محیطی گرمتر از 40 درجه فارنهایت می نشیند ، باکتری های موجود در مرغ (یادداشت مهم: انجماد باکتری ها را از بین نمی برد) می تواند با سرعت خطرناک شروع به تکثیر کند.

    بنابراین ، مگر اینکه قصد دفع مرغ منجمد خود را داشته باشید ، در تلاش برای یخ زدایی آن یک کیسه زباله پلاستیکی را از دست ندهید.

    تنها راه مناسب برای ذوب سریع مرغ.

    خوب ، ببینید ، USDA پیشنهاد می دهد تعداد کمی راه هایی برای انجام این کار با خیال راحت.

    فیله مرغ کبابی بر روی بتن خاکستری دال تخته سنگ

    vkuslandia

    می توانید مدت زمان پخت را دو برابر کنید تا مرغ از حالت منجمد شده به 165 درجه فارنهایت گرم شود. همچنین می توانید مرغ را در مایکروویو یخ زده و با استفاده از عملکردهای دستگاه در آن عمل کنید.

    اما روش اول اغلب می تواند منجر به گوشت سفت شود و روش دوم چیزی شبیه به این نیست که خوب نیست. مایکروویوها وقتی غذا به طور یکنواخت گرم می شود کاملاً خرد می شوند.

    بنابراین باعث می شود شما با استفاده از سینک ظرفشویی و آب سرد خود مرغ را به بهترین وجهی ایمن و سریع مطابق با USDA یخ بزنید.

    مرحله 1: مرغ را در کیسه ای بریزید.

    اطمینان حاصل کنید که در برابر نشت مقاوم است. اگر آب داخل کیسه بیفتد ، آب مرغ خام درون آن می نشیند ، و آب خام مرغ نفرت انگیز است و پس از باز کردن در آخر کیسه (هشدار اسپویلر!) ، می تواند در هر جایی پاشیده شود ، و همچنین آرد مرغ درست می کند.

    مرغ ها را با یک زیپ در یک کیسه جدید قرار دهید ، به همان اندازه هوای داخل کیسه را فشار دهید و کیسه را مهر و موم کنید.

    مرحله 2: یک کاسه را با آب سرد شیر پر کنید.

    فقط مطمئن شوید که کاسه آنقدر بزرگ باشد که کیسه مرغ را نگه دارد و در سینک ظرفشویی شما قرار بگیرد.

    توجه داشته باشید که USDA به آب “شیر آب” اشاره دارد ، نه به آب فیجیایی یا آبی که از چشمه ای در بهشت ​​خلوت شما در حیاط پشتی فیجی جریان دارد.

    مرحله 3: مرغ را در یک کاسه آب سرد غوطه ور کنید.

    و سپس – در اینجا قسمت مهم است – هر 30 دقیقه آب را عوض کنید تا مرغ آب شود.

    اما این چه مدت طول می کشد؟

    USDA: “بسته های کوچک گوشت ، مرغ یا غذاهای دریایی – حدود یک پوند – می توانند در یک ساعت یا کمتر آب شوند. بسته 3 تا 4 پوندی می تواند 2 تا 3 ساعت طول بکشد.”

    بنابراین این روش برای برش های کوچکتر پروتئین – مانند تکه های مرغ ، استیک گوشت گاو یا مکعب یا فیله ماهی – بهترین عملکرد را دارد.

    کمتر از یک ساعت 15 دقیقه نیست ، نه ، اما بسیار کوتاهتر از هفت روز در توالت است.

    این محتوا توسط شخص ثالث ایجاد و نگهداری می شود و در این صفحه برای کمک به کاربران در ارائه آدرس های ایمیل خود وارد می شود. شاید بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد این و محتوای مشابه را در piano.io بیابید


منبع: dojedareh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>