
برای این فصل تعطیلات 2020 ، دستورالعمل های بهداشت عمومی را دنبال کنید ، بنابراین طبیعتاً تعداد افراد کمتری در میز غذاخوری خواهید داشت.
که به این س veryال بسیار مهم منجر می شود: به نمایندگی از کریس کرینگل ، چه چیزی را می خواهید آشپزی کنید؟
در اینجا یک توصیه بسیار خوب وجود دارد: به جای اینکه یک کباب کبابی درست کنید ، یک کباب نیم توده درست کنید ، که هنوز هم تمام پروتئین گوشتی یک ظرف سیرکننده (مخصوصاً 30 گرم) را تأمین کند. آن را با یک طرف ساده و سرشار از فیبر جفت کنید (در کل می خواهید حدود 10 گرم در طول غذا کامل سیر شود).
این رویکرد نیمی از مشکلات یک دنده کباب سنتی است – و همه خوبی ها را حفظ می کند.
اگر با این برش گوشت گاو آشنا نیستید ، دنده های بو دادن اساساً یک دنده اساسی است که استخوان آن باقی مانده است. یک وعده 4 اونسی حاوی 401 کالری و 18 گرم پروتئین است. بله ، این یک برش چرب است (حدود 36 گرم در همان قسمت ، حتی با کاهش چربی) ، اما اگر در آن نباشید ، مجبور نیستید چربی را بخورید.
اغلب شما یک دنده بو داده با شش یا هشت استخوان خریداری می کنید. برای تغذیه گروه کوچکتر ، یک دنده بو داده دو استخوانی سفارش دهید. (این چیزی است که شما می خواهید از قبل با آن تماس بگیرید و یک سفارش خاص دهید.)
رست باید تا حدود چهار کیلوگرم تکان داده شود. اگر کمی سنگین تر باشد ، خوب فقط کمی بیشتر طول می کشد تا در فر بپزد.
دستورالعملی که در ادامه می خوانید توسط مارسل افرام ، سرآشپز اجرایی در رستوران های کمپاس رز و ستاره میشلن میدان در واشنگتن است
کباب جشن همراه با گیاهان و ادویه ها
آنچه شما نیاز دارید
1/4 فنجان روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری ملاس انار (یا 1 1/2 قاشق غذاخوری عسل مخلوط شده با 1 1/2 قاشق غذاخوری بالزامیک)
1/4 فنجان سیر خرد شده (حدود 1/2 سر)
2 قاشق غذاخوری گل محمدی خرد شده
2 قاشق غذاخوری آویشن خرد شده
2 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق چایخوری پودر خردل یا خردل دیژون
1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری L. فلفل حلب
دنده گوشت گاو 4 پوندی با استخوان
چگونه انجامش بدهیم
1. فر خود را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ ، همه مواد را به جز گوشت بو داده با هم مخلوط کنید. تفت دادن را با 1 قاشق غذاخوری از هر نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. سپس لعاب ملاس را روی تفت بمالید تا خوب بپوشد.
2. رست را به یک ماهی تابه بزرگ با قفسه منتقل کنید (در صورت داشتن) ، استخوان آن پایین باشد. قالب را داخل فر قرار دهید و آن را بپزید تا پخته شود ، حدود 12 دقیقه.
3. ظرف را با دقت از اجاق خارج کنید. حرارت را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید وقتی دمای فر به 350 درجه فارنهایت رسید ، رست را دوباره در اجاق بگذارید تا دماسنج گوشت ، در ضخیم ترین قسمت قرار گیرد ، 120 درجه فارنهایت ، حدود 60 تا 75 دقیقه بخورد ، ظرف را در وسط فر بچرخانید. پخت و پز رست را به توری یا تخته برش منتقل کنید تا قبل از سرو به مدت 15 دقیقه استراحت کند ، برش داده ، آب آن از ماهی تابه بریزد و در صورت تمایل با نمک بیشتری چاشنی شود. غذا 6
وعده های غذایی در هر وعده: 616 کالری ، 30 گرم پروتئین ، 10 گرم کربوهیدرات (1 گرم فیبر) ، 49 گرم چربی
این مقاله اولین بار در شماره دسامبر 2020 منتشر شد. سلامت مردان.
این محتوا توسط شخص ثالث ایجاد و نگهداری می شود و در این صفحه برای کمک به کاربران در ارائه آدرس های ایمیل خود وارد می شود. شاید بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد این و محتوای مشابه را در piano.io بیابید
منبع: dojedareh-news.ir
آخرین دیدگاهها