گلیسیرین اهمیت مرطوب ساختن پوست از یکسو و پرکردن شکافهای پوست خشک از سوی دیگر، میتواند لایه بیرونی پوست رخ شما را نگهداری کند. یک کرم حاوی ۲۰ درصد گلیسیرین قدرتمند هست پوست خشک و اگزما را بدون هیچ نوع تحریکی درمان کند. گلیسیرن در طبیعت در اثر ادغام شدن کلیدی اسید های چرب، چربی ساخت می کند. فواید گلیسیرین در مراقبت از پوست زیاد است، چه پوست چربی داشته باشید، چه پوست اهمیت و چه پوست خشک. دسته طبیعی همین ماده از تبدیل چربی ها و روغن ها به اسید های چرب و یا این که اسید های چرب متیل استر حاصل می شود و نوع مصنوعی و یا سنتزی آن را از منابع غیر گلیسیریدی سنتز می نمایند. چنانچه شما نیز به هر علتی از داشتن لب های سیاه رنج می برید، توصیه می‌کنیم که قطعا هر روز گلیسیرین را به لب های خود بمالید تا لب ها را نرم و صورتی نگه دارد. اگه از رخنه های پاشنه رنج می برید برای اینکه پاشنههایتان به لطافت و نرمی پاشنههای یک کودک باشد و از کم آبی و رخنه خوردگی آن خودداری کنید، از روغن گلیسرین راگا به کار گیری کنید. حیاتی وجود این که استعمال از نام گلیسرول به جای گلیسیرین بسیار همگانی هست اما به صورت قراردادی گلیسرول به عنصر تشکیل دهنده و گلیسیرین به ماده ساخته شده اطلاق می گردد. این ماده اهمیت پیوند هیدروژنی متشکل از ۳ تیم هیدروکسیل میباشد و می تواند به راحتی اصلی آب ادغام شود، البته با گرما واکنش نشان داده و بوی دوچندان منزجر کنندهای تولید مینماید. به علت همین خصوصیت مختص رطوبت پذیری، از آن به تیتر ماده ای فراوان عالی در کرم ها و دیگر محصولات آرایشی بهداشتی بهره می برند. پایین بودن نقطه انجماد گلیسیرین موجب شده می باشد تا از آن در ترکیبات اولین ضدیخ رادیاتور خودرو گلیسیرین قابل انعطاف کننده پوست ها استعمال شود. استعمال از همین ماسک 2 توشه در روز برای درمان جوش و جای جوش گلیسیرین پزشکی به جهت یبوست فراوان اثرگذار است. گلیسرول سمی وجود ندارد و به جهت استعمال در کاربرد های حرکتی یک سری توشه آیتم بررسی قرار میگیرد. گلیسیرین در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده در فرمولاسیون دارویی آیتم به کار گیری است. این ماده که نام دیگر آن گلیسرول می باشد یک الکل کلیدی سه استدلال هیدروکسیل می باشد که به هر نسبتی در آب حل شده و در حلال های آلی ناچیز حل می شود.

ایندکسر